Як повідомляє Depo.Львів, інформація щодо накопичення транспортних засобів на українсько-польському кордоні стала доступною в онлайні. Відтепер про черги на пунктах пропуску Львівської області можна дізнатись з електронної карти. Про це розповів начальник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук.

"На мапі доступна інформація про кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктом пропуску, орієнтовну пропускну спроможність, а також середню кількість авто, котрі перетнули державний кордон за попередні чотири години, - розповів керівник митниці. - Окрім цього, із ситуацією на пунктах пропуску можна буде ознайомитись у прямій трансляції з онлайн вебкамер".

За словами Левка Прокіпчука, карта відображатиме ситуацію на шести пунктах пропуску через державний кордон України з Польщею: "Угринів-Долгобичув", "Рава-Руська-Хребенне", "Грушів-Будомеж", "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Смільниця-Кросценко".

Електронна мапа за посиланням. Інформація про накопичення автівок на українсько-польському кордоні оновлюватиметься цілодобово.



Переглядів: 7513
Поширень: 0