У регіональному сервісному центрі МВС у Вінницькій області зазначають, що коли автотранспорт переобладнують для роботи на газовому паливі, його потрібно обов’язково перереєстровувати, таку процедуру водії можуть пройти у будь-якому територіальному сервісному центрі за невеликий проміжок часу.

Також у сервісному центрі наголошують на необхідності проходження самої процедури встановлення газового обладнання на підприємствах, які мають відповідні ліцензії, свідоцтво та дозвіл на таку діяльність. Лише такі підприємства можуть гарантувати наявність відповідних знань у працівників, мають обладнання, яке пройшло перевірку, а також несуть відповідальність за проведені роботи.

Все частіше власники автотранспорту встановлюють на свої автомобілі  газове обладнання (ГБО), однак нехтування процедурою перереєстрації є недопустимим. Відповідно до законодавства, реєстрація переобладнання автотранспорту для роботи на газовому паливі є обов’язковою. Перереєстровувати автомобіль необхідно у територіальному сервісному центрі, незалежно від місця проживання, та реєстрації транспорту, що є вагомим плюсом, адже можна обрати будь-який сервісний центр та швидко пройти усю процедуру перереєстрації. Переваги такої процедури- це власна безпека.

Адже  організація, яку ви обрали для встановлення  ГБО, відповідає за якість свого обладнання, а експерт у сервісному центрі проводить додатковий огляд та перевіряє усю документацію на обладнання. Ще велика перевага, якщо власник транспорту захоче його продати, виникнуть певні проблеми, адже у базі даних не буде вказано, що автомобіль має встановлене ГБО, а по факту воно є, і це грубе порушення, а відтак процедура продажу-купівлі машини не відбудеться.



Переглядів: 3800
Поширень: 0