Погіршення погодних умов можуть негативно вплинути на безпеку дорожнього руху. Значне зниження температури, ожеледиця та великий снігопад підвищили небезпеку та можливість потрапити в дорожньо-транспортну пригоду, як для водіїв, так і для пішоходів.

У зв’язку з цим, Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути обережними та обачними на дорогах. В процесі дорожнього руху просимо водіїв суворо дотримуватися правил дорожнього руху: не перевищувати безпечної швидкості, дотримуватися необхідної дистанції, правил переїзду перехресть. Пішоходам обов’язково дотримуватись правил переходу проїзної частини дороги, зважаючи на те, що водії за таких умов не завжди мають можливість здійснити негайне гальмування.

Також звертаємося до водіїв із проханням не користуватися транспортними засобами без нагальної потреби - виїздити лише у термінових випадках та не паркувати свої автомобілі на тротуарах, щоб не заважати працівникам комунальної служби здійснювати їхню розчистку.

Шановні громадяни! Будьте дуже обережні на дорогах! Пам’ятайте, що ваша безпека, в першу чергу, залежить від Вас.
 


Переглядів: 3232
Поширень: 0