У Вінниці 23 квітня відбудеться Великодній ярмарок. Цього дня на маршрутах громадського транспорту проїзд та провезення багажу буде безплатним. Місцем дислокації традиційного для Вінниці Великоднього ярмарку другий рік поспіль буде територія біля торгового комплексу "ШОК".

Про це під час засідання організаційного комітету повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, передає УНН-Центр.

До участі в ярмарку буде залучено майже 150 сільськогосподарських формувань, птахокомбінатів, суб’єктів господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, торгівлі, ресторанного господарства та підприємств споживчої кооперації.

Вінничанам та гостям міста буде запропоновано широкий асортимент м’ясних та ковбасних виробів, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних і макаронних виробів, плодово-овочевих консервів, овочів та фруктів, а також товари сувенірної тематики.

Усі товари для містян та жителів прилеглих районів планують продавати за цінами виробників, тобто на 10-15% нижче ринкових.

Ярмарок розпочне роботу о 8:00 та закінчить роботу о 16:00. В день роботи ярмарку на маршрутах громадського транспорту виділять додаткові трамваї, тролейбуси та автобуси і визначено, що проїзд та провезення багажу в них буде безкоштовне.

Крім того, якщо буде хороша погода, народні майстри на ярмарку будуть проводити майстер-класи. А 27-29 квітня в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати буде організовано передсвятковий Великодній ярмарок і виставку-продаж "Купуй Вінницьке".



Переглядів: 3390
Поширень: 0