Днями КП «Вінницька транспортна компанія» поповнилась двома новими автобусами. Вони низькополі, тому є зручними для людей з обмеженими фізичними можливостями та мам з колясками. А завдяки тому, що у них газовий двигун – не забруднюють атмосферу. Наразі ці два автобуси проходять реєстрацію, після чого вийдуть на маршрут «Меморіал Визволення – Аграрний університет».

У цьому році КП «Вінницька транспортна компанія» поповнила свій автобусний парк чотирьма одиницями. Два перші автобуси почали перевозити вінничан за новим маршрутом «Меморіал Визволення – Аграрний університет» з 23 травня.

«Нещодавно до Вінниці привезли ще два нових низькополих автобуси, які призначені для міських перевезень. Вони працюють на газі, тому менше завдають шкоди атмосфері. Автобуси розраховані на близько 50 місць кожний. На сьогодні вони проходять реєстрацію. Планується, що ці автобуси перевозитимуть вінничан за маршрутом «Меморіал Визволення – Аграрний університет», – каже начальник відділу департаменту транспорту, енергетики та зв’язку міської ради Сергій Бузниковатий.



Переглядів: 4063
Поширень: 0