У зв’язку з підвищення рівня захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції населення міста та у зв’язку з необхідністю профілактики їх епідемічного розповсюдження, з 20 грудня призупиняється навчання у всіх школах міста. Це рішення було прийнято сьогодні під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На даний момент середня питома вага відсутніх через хворобу учнів у навчальних закладах становить 20 %.

З понеділка, 19 грудня, у Вінниці було призупинено навчання у 15 школах міста. Підвищення рівня захворюваності відмічається починаючи з 47 - 48 тижня поточного року. Станом на 15 грудня 2016 року середня питома вага відсутніх через хворобу учнів шкіл міста становила 12%. Сьогодні вона вже вища 20%. Досвід минулих років свідчить, що найефективнішим заходом попередження поширення захворюваності на грип та ГРВІ серед дітей є припинення навчання на період «піку» захворюваності.

Враховуючи ситуацію із захворюваністю на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, з 20 грудня у всіх навчальних закладах міста призупиняється навчання.



Переглядів: 9592
Поширень: 0