Реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, триватиме на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти з 10 січня до 31 січня 2017 року.

Вартість одного пробного ЗНО для одного учасника складає 129 грн. 00 коп. Цьогоріч пробне зовнішнє незалежне оцінювання буде проводитися 1 квітня з української мови і літератури, 8 квітня з історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, англійської, іспанської, німецької та французької мов.

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 6 лютого до 17 березня 2017 року. Вносити зміни до реєстраційних даних учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 31 березня 2017 року.

Запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, у яких зазначатиметься час і місце проведення тестувань, будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 28 квітня 2017 року.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 23 травня до 16 червня. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, іспанської, німецької, французької мов – 25 травня, англійської мови – 29 травня, математики – 31 травня, історії України – 2 червня, російської мови – 6 червня, біології – 8 червня, географії – 12 червня, фізики – 14 червня, хімії – 16 червня.

«Зовнішнє незалежне оцінювання цьогоріч буде проходити у форматі тестування 2016 року. Пункти для складання пробного тестування діятимуть у кожному районі Вінницької області. Навіть, якщо там зареєструється один чи двоє учасників. Абітурієнт не буде виїжджати за межі району, де зареєструвався на пробне тестування. Ще три пункти функціюватимуть у місті Вінниця. Остаточну кількість пунктів для складання пробного тестування знатимемо після завершення проплат за пробне ЗНО», - про це повідомили у Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти.



Переглядів: 2716
Поширень: 0