За підтримки Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької міської ради 8 квітня 2017 року в місті Вінниці в мікрорайоні Вишенька на великій площадці біля торгового центру «ШОК» по вул. Келецькій, 117-Б буде проведений Великодній ярмарок з продажу населенню сільськогосподарської продукції, продовольчих та інших товарів, товарів святкової тематики.

У Великодньому ярмарку візьмуть участь сільськогосподарські формування, фермерські господарства, птахокомбінати, суб’єкти господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, торгівлі, ресторанного господарства, підприємства споживчої кооперації.

Населенню буде запропоновано широкий асортимент м'ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, макаронних виробів, борошна, крупи, плодоовочевих консервів, овочів, фруктів, меду, а також товари сувенірної святкової тематики, гончарні вироби, плетені кошики, декоративні свічки, писанки тощо.

8 квітня на Вишеньці відбудеться традиційний Великодній ярмарок

Ярмарок розпочне роботу о 8-00 годині ранку.

Такі ж ярмарки будуть проведені у всіх містах та районних центрах із залученням сільськогосподарських товаровиробників, переробних підприємств, торгівлі, ресторанного господарства та інших суб’єктів господарювання.

У переддень Пасхи за православним календарем в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати, за сприяння обласної державної адміністрації і Вінницької міської ради 12-14 квітня 2017 року буде проведений передсвятковий Великодній ярмарок із залученням до участі у ньому фірмової торгівлі суб’єктів господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів та товарів святкової тематики, які стали традиційними для нашої області.

Запрошення для участі у ярмарку суб’єктам господарювання можна отримати у відділі внутрішньої торгівлі, сфери послуг та нормованого забезпечення Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 («Книжка»), каб. 801, тел. 66-11-80) або безпосередньо на ярмарках (для віддалених районів).

Запрошуємо вінничан та гостей міста на ярмарок!



Переглядів: 3505
Поширень: 0