До Великодніх свят у Вінниці вже традиційно пройде сільськогосподарський ярмарок. Він відбудеться біля ТЦ «Шок». Вінничани зможуть придбати тут паски, яйця, рибу, ковбаси та інші продукти до пасхального кошика. Торгуватимуть на ярмарку здебільшого вінницькі виробники, а ціни на продукти – будуть нижчими ніж у торгівельній мережі.

За тиждень до Великодня у нашому місті пройде сільськогосподарський ярмарок. Цього року він відбудеться 8 квітня біля ТЦ «Шок», що по вулиці Келецькій, 117б. Придбати молочну та м’ясну продукцію, овочі, крупи, яйця, рибу та багато іншого можна буде з 7-ї до 15-ї години.

«На Великодньому ярмарку торгуватимуть товаровиробники з Вінниці та Вінницької області. Тут будуть представлені як товари підприємств, так і людей, які продаватимуть свою сільськогосподарську продукцію. Планується участь орієнтовно до 70 суб'єктів господарської діяльності, серед них як міські, так і обласні. Вони пропонуватимуть вінничанам якісну продукцію за цінами виробника, нижчими ніж у торгівельній мережі міста. Наприклад, олія буде дешевшою на 8-10 гривень, пляшка орієнтовно коштуватиме 22-24 гривні, а в торгівельній мережі – 28-37», – каже заступник директора департаменту адміністративних послуг Людмила Перова.

На продукцію, яка продаватиметься на ярмарку, обов’язковими будуть дозвільні документи з санітарно-епідеміологічної та ветеринарної служби.

Люди, які будуть їхати з ярмарку на громадському транспорті з великим багажем, платитимуть лише за свій проїзд, за вантаж платити не потрібно.



Переглядів: 3632
Поширень: 0