Щоб вінничани мали можливість дістатись на нічні богослужіння муніципальним транспортом, його роботу вперше подовжено до 1:00 16 квітня. І вже традиційно, завдяки спеціально розробленому графіку, у Великодню ніч люди зможуть добратись додому на трамваях, тролейбусах чи автобусах, які ходитимуть з 3:30 16 квітня по окремих маршрутах.

У Вінниці у Великодню ніч муніципальний транспорт возитиме пасажирів за окремим графіком. Це робиться для того, щоб жителі міста мали можливість добратися в ніч на 16 квітня до храмів, а під ранок – повернутись додому.

У суботу 15 квітня роботу муніципального транспорту буде подовжено до 01:00 16 квітня. Крім цього, продовжено роботу маршрутних таксі по всіх напрямках до 24-00. Таке нововведення відбувається у нашому місті вперше на прохання вінничан, щоб їм було зручніше дістатись до храмів

А з половини четвертої ночі на лінію вийдуть тролейбуси, які будуть курсувати за наступними маршрутами: від зупинки «Кінотеатру «Мир» до Залізничного вокзалу, від Електромережі до Залізничного вокзалу.

У Великодню ніч вінничан до храмів возитиме муніципальний транспорт. Графік руху

З 4-ї години ранку вінничан перевозитимуть тролейбуси ще й за маршрутами: від автостанції «Східна» (вул. Ватутіна) в напрямку кінцевої зупинки «вул. Лугова» – Депо та від автостанції «Східна» до Залізничного вокзалу.

Щодо трамваїв, то пів на четверту вони вийдуть за такими маршрутами: від зупинки «Кінотеатр «Мир» до Барського шосе та від школи №30 до Барського шосе.

Також у пасхальну ніч з 3:30 вінничан перевозитимуть автобуси за такими напрямками: від зупинки «Електромережа» через площу Гагаріна і до кінцевої зупинки «Вишенька» (по новій кільцевій дорозі); від зупинки «вулиця І.Богуна» (церква) до ринку «Урожай» та від зупинки «вулиця І.Богуна» до Меморіалу Визволення.

Також по всіх напрямках робота маршрутних таксі 16 квітня розпочнеться о 4-00. Муніципальний транспорт розпочне роботу о 6-00 за графіками вихідного дня.



Переглядів: 2797
Поширень: 0