29 квітня на набережній Південного Бугу відбудеться відкриття 7-го сезону роботи світломузичного фонтану. Цього року рух транспорту по Центральному мосту перекривати не будуть у зв’язку з тим, що триває ремонт іншої мостової споруди – по вулиці Чорновола.

«Зазвичай під час відкриття світломузичного фонтану у місті перекривають рух транспорту по Центральному мосту. Але в цьому році у Вінниці капітально ремонтують шляхопровід по вулиці Чорновола, і наразі там дозволено рух лише громадському транспорту та спецавтомобілям. Тому, якщо перекрити рух ще й по Центральному мосту, можуть виникнути проблеми із транспортним сполученням різних частин міста. Тож, було вирішено, в цьому році рух не перекривати. Ми звертаємось до вінничан та гостей міста з проханням дотримуватись правил дорожнього руху та бути уважними перетинаючи проїжджі частини. А автовласників – паркувати свої автомобілі у визначених для цього місцях:

  • по вулицях Нансена,
  • Гліба Успенського,
  • Богдана Хмельницького,
  • Івана Бевза
  • та по Київській, навпроти Центрального автовокзалу», – каже директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Олексій Пидоченко.

Також під час відкриття фонтану буде збільшено кількість «патрульних», які стежитимуть за дотриманням правил дорожнього руху та паркування.



Переглядів: 3775
Поширень: 0