У Вінниці шукають три сотні працівників у «Вінницьку транспортну компанію». На підприємстві наразі вакантні робітничі посади, з яких 170 – кондукторів та ще 105 – водіїв громадського транспорту.

Як розповіла Vежі начальниця відділу кадрів «Вінницької транспортної компанії» Ірина Редько, ці професії є найбільш затребуваними.

Посади передбачають наступні умови (заробітні плати є середніми):

  • Водій автобуса – 9 тисяч 500 гривень (потрібно 26 чоловік)
  • Водій трамваю – 7 тисяч 900 гривень (47 чоловік)
  • Водій тролейбуса – 9 тисяч 300 гривень (32 людини)
  • Кондуктор – 4 тисячі 800 гривень (170 чоловік)

Також у ВТК відкриті вакансії вужчих профілів:

  • слюсарі з ремонту рухомого складу та автомобілів (по 5 тисяч гривень),
  • машиніст екскаватора (6 тисяч) та інші.

"Щоб працевлаштуватися до нас, потрібно звернутись до відділу кадрів. Ми не вимагаємо резюме, також немає якихось вікових вимог. Головне, щоб людина хотіла та могла працювати, – говорить Ірина Редько. – Якщо немає відповідного досвіду, кандидату буде запропоновано здійснити навчання через Центр зайнятості".

Графік роботи – «плаваючий» та позмінний: перша зміна розпочинається о 5:30 ранку. Головна вимога до працівника – виконання норм, які встановлюються компанією щомісяця.

Для працівників ВТК передбачено соціальні гарантії, безкоштовний проїзд в міському транспорті та деякі інші переваги.

Щоб подати резюме або заявку, потрібно у будні із 8-ї ранку до 17-ї вечора (обідня перерва триває із 13:00 до 14:00) прийти до «Вінницької транспортної компанії» за адресою: вулиця Хмельницьке шосе, 29 (із документами). Телефон відділу кадрів ВТК: (0432) 67-10-22.



Переглядів: 5218
Поширень: 0