Потяг №719/720, який з листопада їздив за маршрутом Вінниця – Харків, вже з цього тижня змінює маршрут свого руху.

З суботи, 29 липня, швидкісний поїзд Інтерсіті №719/720 курсуватиме з Харкова до Києва та зворотно, більше не доїжджаючи до Вінниці.

Нагадаємо, що вперше до Вінниці двоповерхова Skoda прибула 4 листопада. Тепер в “Укрзалізниці” повідомляють, що поїзд курсуватиме лише за маршрутом Київ-Харків щоденно, крім вівторка з Києва та середи з Харкова. Поїзд відправлятиметься з Харкова о 05:51 та прибуватиме у Київ о 11:13. Зворотно з Києва відправлення поїзда о 18:09 та прибуття до Харкова о 23:38.

Двоповерховий Інтерсіті тимчасово не курсуватиме з Вінниці до Києва

Однак, як розповіли Vежі в Українській залізничній швидкісній компанії, така зміна маршруту тимчасова та пов’язана із технічними питаннями з обслуговування потягів. Та вже орієнтовно з осені двоповерхова Skoda відновить свій маршрут та повернеться до Вінниці.

Двоповерховий Інтерсіті тимчасово не курсуватиме з Вінниці до Києва

Кожен вагон потягу може вмістити 50 пасажирів, зокрема перший поверх має 23 місця для сидіння, а у шостому вагоні є спеціальний вхід для людей, що пересуваються на інвалідних візках.

Двоповерховий Інтерсіті тимчасово не курсуватиме з Вінниці до Києва

Вартість квитка сполученням Вінниця-Харків першим класом коштував 345 гривень, другим класом – 236, час маршруту складав 8 годин 23 хвилини. А ось до столиці України з Вінниці можна було доїхати значно дешевше – лише за 174 гривні у першому класі та за 121 гривню у другому. Час на дорогу – 2 години 27 хвилин.

Квитки на потяг можна придбати на сайті “Укразалізниці” та в усіх залізничних касах міста.

Фото та відео - сайт Vежа



Переглядів: 9238
Поширень: 0