Сьогодні, 28 липня, о 00:56 на станції Синельникове-2 регіональної філії «Придніпровська залізниця» зійшли з рейок п’ять вагонів, навантажених листовим металом.  В зв'язку з цим низка пасажирських поїздів та електропоїздів південного та східного напрямків курсують зміненим маршрутом – через станції Новомосковськ та Павлоград. Три пасажирських потяги, які курсують через Вінниччину, також змінил маршрут курсування. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Вагони в складі вантажного поїзда прямували зі станції Волноваха на станцію Нижньодніпровськ-Вузол. Унаслідок інциденту закрито для руху поїздів дільницю Нижньодніпровськ-Вузол – Синельникове-2. 

Зокрема, змінили маршрут курсування такі пасажирські поїзди: № 84 Київ – Маріуполь, № 104 Київ – Маріуполь, № 12 Київ – Новоолексіївка, № 228 Київ – Бердянськ, № 88 Ковель – Новоолексіївка, № 188 Львів – Бердянськ, № 796 Дніпро – Харків, № 282 Київ – Генічеськ, № 80 Київ – Новоолексіївка. Уже прибули на кінцеву станцію поїзди № 92 Одеса – Костянтинівка з затримкою на 47 хвилин, № 189 Генічеськ – Дніпро із затримкою  на 1 годину 52 хвилин. 

Окрім цього, прямують зміненим маршрутом та затримуються в дорозі 5 приміських електропоїздів.

За оперативною інформацією, станом на 09:30 через зміну маршруту пасажирські поїзди затримуються в дорозі від однієї до трьох годин. ПАТ «Укрзалізниця» просить вибачення у пасажирів за незручності та радить їм уважно слухати оголошення на станціях та вокзалах щодо прибуття та відправлення поїздів, уточнювати інформацію в касах.

Для підняття вагонів на рейки залізничники задіяли відновні поїзди станцій Нижньодніпровськ – Вузол та Синельникове-1. Вже підняли 2 вагони, роботи тривають.

На місці події працює комісія ПАТ «Укрзалізниця» та регіональної філії «Придніпровська залізниця», яка розслідуватиме причини сходу вагонів.



Переглядів: 4608
Поширень: 0