Для запобігання розповсюдження грипу у школах та позашкільних навчальних закладах вимушені канікули продовжаться по 16 лютого включно. Сьогодні таке рішення прийняла спеціальна комісія.

Ситуація із захворюванням на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції на території міста на 6-му тижні залишається напруженою. За медичною допомогою звернулося 3828 вінничан, інтенсивний показник склав 1033,5 на 100 тис. населення, тобто захворюваність стабільно висока, хоча і нижча епідпорогу 6-го тижня на 12,3%.

Питома вага захворілих дітей в порівнянні з 5-им тижнем знизилась на 6,3%, а кількість госпіталізованих дітей – на 24,4%, що свідчить про дієвість обмежувальних заходів в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах. Крім того, зросла кількість осіб, що знаходяться на стаціонарному лікуванні з діагнозом вірусно-бактеріальна пневмонія – станом на 12.02.2018 р. лікується 44 дорослих і 44 дитини.

Враховуючи вищевикладену інформацію, з метою зменшення інтенсивності розповсюдження гострих респіраторних інфекцій, комісія вирішила продовжити вимушені канікули в позашкільних навчальних закладах та в школах міста по 16 лютого включно.



Переглядів: 3072
Поширень: 0