До Великодніх свят у Вінниці вже традиційно пройде сільськогосподарський ярмарок. Він розгорнеться біля торговельного центру «Плаза Парк» (колишній ТЦ «Шок»), що по вулиці Келецькій,117б. Тут вінничани зможуть придбати паски, яйця, рибу, ковбаси та інші продукти до пасхального кошика. Торгуватимуть на ярмарку здебільшого вінницькі виробники, а ціни будуть нижчими ніж у торгівельній мережі.

За тиждень до Великодня у нашому місті пройде сільськогосподарський ярмарок. Цього року він відбудеться 31 березня. На ярмарку з 7-ї до 15-ї години можна буде придбати молочну та м’ясну продукцію, овочі, крупи, яйця, рибу та багато іншого.

Як розповіла заступник начальника відділу торгівельного, побутового обслуговування та ресторанного господарства департаменту адміністративних послуг міської ради Тетяна Шелоумова, на Великодньому ярмарку торгуватимуть товаровиробники з Вінниці та Вінницької області. Тут будуть представлені як товари підприємств, так і людей, які продаватимуть продукцію, вирощену на власних земельних ділянках.

Бажаючі представити свою продукцію на ярмарку можуть звертатись у відділ торгівельного, побутового обслуговування та ресторанного господарства департаменту адміністративних послуг міської ради за телефоном 67-07-80.

Планується участь орієнтовно близько 70 суб'єктів господарської діяльності, серед них як міські, так і обласні. Вони пропонуватимуть вінничанам якісну продукцію за цінами виробника, нижчими ніж у торгівельній мережі міста. На продукцію, яка продаватиметься на ярмарку, обов’язково мають бути дозвільні документи з санітарно-епідеміологічної та ветеринарної служби.



Переглядів: 4636
Поширень: 0