В режимі онлайн можна ознайомитись з переліком дозволених місць для любительського та спортивного лову під час нерестової заборони 2018 року. Карта доступна за посиланням.

Інформація, нанесена на Карту, регламентується наказом Управління Держрибагентства у Вінницькій області.

Нагадаємо, з 1 квітня в області розпочинається весняно-літня нерестова заборона на лов водних біоресурсів.

В нерестовий період дозволяється здійснювати вилов риби однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком та спінінгом з берега в межах населеного пункту у дозволених місцях, які визначені органами рибоохорони. За одну добу рибалці дозволяється виловити не більше 3 кг риби у водоймах загального користування.

«Звертаємось до жителів Вінниччини з проханням дотримуватись даної заборони. Про виявлені факти браконьєрства під час нересту – прохання оперативно повідомляти на «гарячу» лінію Вінницького рибоохоронного патруля: (0432) 67-12-34 або за телефоном всеукраїнської безкоштовної «гарячої» лінії: 0-800-50-52-50», - зазначили в Управлінні.

Довідкова інформація:

На водних об’єктах в період нересту забороняється пересування всіх плавзасобів, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів. Також забороняється проводити днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піску, інші роботи, які негативно впливають на стан водойм.



Переглядів: 5089
Поширень: 0