Цей проект був започаткований іще наприкінці 2008 року як антикризовий захід для підтримки місцевого товаровиробника. За короткий час така виставка-продаж набула популярності і стала традиційною.

Цього разу ярмарок носить назву «Наша продукція - у наших магазинах». Така виставка-продаж міською владою спільно із Торгово-промисловою палатою, яка є постійним партнером проекту «Купуй Вінницьке!», проводиться вже вшосте. Товаровиробники, які беруть участь у виставці, мають змогу рекламувати свою продукцію та отримувати «живі гроші» від її реалізації. А головне - у виграші залишаються відвідувачі експоцентру Торгово-промислової палати, які мають можливість купувати якісну продукцію за цінами виробника. Окрім цього вони можуть скушувати товар, який хочуть придбати.

У відкритті виставки взяли участь Вінницький міський голова Володимир Гройсман, голова обласної ради Григорій Заболотний та перший заступник губернатора Валерій Коровій. Мер Вінниці у вітальному слові зазначив, що з кожним разом асортимент представленої продукції зростає. Це говорить про те, що підприємства розвиваються і є конкурентоспроможними на ринку продуктів харчування. «На Вінниччині виробляється досить якісна продукція і її реалізація на території регіону працює на розвиток економіки міста та області. Тому ми будемо й надалі підтримувати існуючих виробників і сприяти створенню нових підприємств. Вони не обов’язково мають бути великими, ми однаково будемо підтримувати і малий, і середній бізнес», - говорить Володимир Гройсман.

Порівняно із першими ярмарками цього разу на виставці окрім продуктів харчування представлені й товари легкої промисловості та іншої промислової продукції. Всього у заході беруть участь більше 30 виробників.

Окрім виставок-продажів у ТПП в рамках проекту «Купуй Вінницьке!» на проспекті Юності періодично проводяться і ярмарки сільськогосподарської продукції, яких за неповних два роки було організовано дев’ять.


Переглядів: 2970
Поширень: 0