Завдяки Укрзалізниці мешканці центральної України зможуть дістатися до Львова та Прикарпаття без пересадок. З 16 червня поїзд № 143/144 Київ – Івано-Франківськ, Ворохта вирушатиме з Кременчука. Він курсуватиме через день по парних числах у напрямку Ворохти, по непарних – у напрямку Кременчука.

«Кременчук – важливий промисловий центр Полтавщини, що входить у десятку найбільших агломерацій України. Завдяки новому, подовженому маршруту поїзд з’єднає Кременчук із Вінницею, Хмельницьким, Тернополем, Львовом, Івано-Франківськом та рекреаційною зоною українських Карпат. Також залізничне сполучення із Західною Україною отримають мешканці прилеглих районів та міст Хорол, Ромодан, Бориспіль та інших», - прокоментував в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Він також додав, що Укрзалізниця продовжує підвищувати стандарти сервісу, створює більш комфортні умови для подорожей та старається максимально враховувати побажання пасажирів: «Ми постійно аналізуємо попит на пасажирські перевезення й заповненість поїздів, щоб швидко призначати поїзди, там де це дійсно потрібно».

Поїзд вирушатиме з Кременчука о 13:40, прибуватиме до Києва о 19:50. З Києва поїзд відправлятиметься о 20:19, до Львова прибуватиме о 06:10, до Івано-Франківська – о 08:55, до Ворохти – об 11:58.

У зворотному напрямку з Ворохти поїзд вирушатиме о 13:50, з Івано-Франківська – о 17:01, зі Львова – о 19:45, у Київ прибуватиме о 06:12, у Кременчук – о 12:10.



Переглядів: 1877
Поширень: 0