В обідню перерву біля Вежі відбувалось приємне пожвавлення. Молоді люди уже в звичних жовтих футболках і кепках пропонували перехожим відповісти на запитання анкети, що стосуються організації роботи зі здорового стилю життя та дозвілля в місті та мікрорайонах. Чого хотіли б батьки для своєї дитини? Що цікавить молодих людей?

Літні ідеї стильного життя в обмін на квас!

Можливо необхідно започаткувати нові чемпіонати для дворових команд? Що це має бути: футбол, баскетбол, доміно, шахи? А можливо більшість цікавить технічна творчість – заняття з авто-справи, комп’ютерні кружки або авіа-моделювання?

А можливо вінничани прагнуть оволодіти діловим стилем, гарними манерами та сучасними модними тенденціями? Вінниця може стати столицею флористів або ж любителів туризму?

В сьогоднішніх умовах вкрай важливо не лише забезпечити існування великої кількості заходів для дітей, сімей і молоді, але й зробити їх популярними. Передусім основою для успіху є бажання дитини, молодої людини чи родини відвідати захід, взяти в ньому активну участь, чекати з нетерпінням наступного разу.

У Вінниці вдалось запровадити багато різноманітних проектів, на які вінничани приходять з великим задоволенням сім’ями, беруть участь в інтерактивних програмах, конкурсах. Найяскравішими прикладами є святкові заходи до Дня Європи, Дня міста, Новорічних та Різдвяних днів.

Усміхнені обличчя вінничан, запальні танці, караоке, інтерактивна творчість змінили культурне обличчя міста, наситили життя новими елементами і подіями.

Відділ сім’ї, молоді та туризму спільно з Молодіжною радою міста вирішив дізнатись у вінничан щоб вони хотіли побачити в своїх мікрорайонах для організації змістовного дозвілля сімей, дітей та молоді.

Всі пропозиції будуть враховані в започаткуванні нових проектів по роботі з дітьми, сім’єю та молоддю.

Цікаво було спостерігати за дітьми, які заповнювали анкетки. З яким серйозним завзяттям вони поставились до цієї справи. Аякже інакше – адже Вінниця хоче дізнатись їхню думку. Вони дискутували один з одним, сперечались і висловлювали свої побажання.

Літні ідеї стильного життя в обмін на квас!

Особливо відзначилася маленька дівчинка 10 років, яка не тільки сама заповнила анкетку, але й через деякий час привела свою маму, щоб та обов’язково теж висловила свою думку що ж потрібно її дитині.

А щоб відповідати на анкету було зручніше, то організатори пропонували кожному, хто заповнив анкету – келих прохолодного КВАСу.

Опитування буде продовжуватись протягом тижня.
Свої пропозиції щодо організації змістовного дозвілля
та нові форми роботи в мікрорайонах міста можна направити
до відділу у справах сім’ї, молоді та туризму міської ради:
тел.:59-52-82, ел.пошта: [email protected]


Переглядів: 4619
Поширень: 0