Для того, аби запобігти інтенсивному руйнуванню асфальтного покриття на дорогах Вінниці під час підвищеної температури повітря, виконавчим комітетом Вінницької міської ради прийнято рішення про тимчасове обмеження руху великовагового транспорту вулицями міста. Відтак у світлу пору доби, з 10:00 до 22:00 при температурі повітря вище +280С заборонено рух вулицями міста транспортних засобів, маса яких перевищує 24 тонни. Таке обмеження буде діяти до 20 вересня поточного року.

Як повідомив начальник управління енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради Юрій Іорданов, на в’їздах у місто вже встановлено тимчасові дорожні знаки про заборону руху вулицями міста. «Такі дорожні знаки вже встановлено на вулицях Київська, Немирівське шосе, Ватутіна, Гніваньське шосе, Д.Нечая та Хмельницьке шосе, - говорить Юрій Іорданов. – Їздити вулицями міста заборонено вантажівкам, у яких навантаження на вісь становить понад 7 тон».

У зв’язку із значним підвищенням температури повітря, яке очікується найближчим часом в Україні, асфальтне покриття може деформуватися, а великоваговий транспорт може значно пошкодити мережу автомобільних доріг у Вінниці.

У зв’язку із цим свою роботу посилять працівники Державтоінспекції. Тому водії вантажівок мають бути пильними, аби не порушувати заборону і не сплачувати за це штраф.


Переглядів: 3849
Поширень: 0