Завдання для учасників конкурсу – продемонструвати творчий погляд на такі аспекти суспільного життя:

  • місцеве врядування, зокрема якісне та ефективне надання комунальних послуг / децентралізація (адміністративна реформа);
  • репродуктивне здоров’я (здоров’я матері і дитини/новонароджені);
  • ефективне використання енергії (природозберігаючі технології та фінансові механізми їх запровадження в житловому, комунальному та промисловому секторах);
  • економічний розвиток (конкурентоспроможність приватного сектору в Україні, доступ до ринків та трудова зайнятість);
  • правова реформа (реформа системи юстиції, реформа пенітенціарної/тюремної системи в Україні);
  • ґендерна рівність (забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, дівчат і хлопців);
  • торгівля людьми

До участі в конкурсі запрошуються студенти мистецьких навчальних закладів та фотографи-початківці, які мають нестандартне бачення зазначених вище тем та готові запропонувати власні оригінальні мистецькі інтерпретації.

До участі у конкурсі приймаються якісні чорно-білі та кольорові фотографії в електронному варіанті у форматі JPG, кольорова модель RGB, поліграфічної якості (300 dpi). Файли можна надсилати електронною поштою на адресу [email protected] або [email protected]. Електронний варіант фотознімків, записаний на цифровому інформаційному носії (CD-R ,-RW; DVD-R,-RW), Ви можете також надіслати поштою або за попередньою домовленістю безпосередньо подати в наш Офіс за адресою:

Швейцарське бюро співробітництва в Україні
вул. Івана Франка, 29
м. Київ, 01030 Україна
з поміткою «На фотоконкурс» (для поштових відправлень).

Просимо учасників конкурсу:

вказати прізвище, ім’я та по батькові автора, повну адресу, телефон; тему із зазначених вище номінацій, до якої Ви відносите свій знімок; інформацію про те, що зображено на фотознімку, дату й місце зйомки, за бажанням — псевдонім автора;

Швейцарське бюро співробітництва має право визначати переможців та оголошує нагороди за 12 робіт, які будуть обрані для друку календаря.

Переможці фотоконкурсу (які отримали нагороди) передають Швейцарському бюро співробітництва право на розміщення їх робіт (творів) у друкованій продукції організаторів, на веб-сайті організаторів, використовувати роботи (твори) у фотовиставках та інших акціях організаторів із вказівкою авторства без виплати подальших гонорарів.

Учасники фотоконкурсу стверджують та гарантують, що вони є авторами надісланих робіт, володіють усіма авторськими правами на роботи (твори), що беруть участь у фотоконкурсі, не передавали іншим особам авторських прав та фактом участі у фотоконкурсі не порушують авторських прав третіх осіб. У разі виявлення певних неточностей щодо авторського права учасників фотоконкурсу та недотримання зазначених гарантій, конкурсанти зобов’язуються відшкодувати організаторам усі можливі збитки.

Надіслані на фотоконкурс роботи (твори) не рецензуються.

Надсилаючи роботи (твори) для участі у фотоконкурсі конкурсанти погоджуються з його умовами.

Термін проведення конкурсу: з моменту першого оголошення умов фотоконкурсу і до 30 вересня 2010 року.

Для отримання премій переможцям необхідно буде подати такі документи: паспорт та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера.

За додатковою інформацією звертайтеся електронною поштою за адресою [email protected] або [email protected] та за телефоном 238-62-82 з 9:00 до 17:00 (понеділок –четвер).

Довідка про організатора конкурсу:

На початку 90-х років Швейцарія визнала незалежність України і з того часу надає допомогу Україні через двосторонні та багатосторонні проекти співробітництва. У 1997 році Швейцарія та Україна уклали двосторонню угоду щодо технічної співпраці, в рамках якої в Києві було відкрито Швейцарське бюро співробітництва для координації та підтримки програм в Україні. Швейцарська програма співробітництва в Україні на 2007 – 2010 рр. спрямована на підтримку чотирьох основних напрямків:

  • Охорона здоров’я, зокрема репродуктивне здоров’я (включаючи здоров’я матері та дитини)
  • Верховенство права та демократія, зокрема реформування i) системи юстиції та ii) публічного сектору (включаючи децентралізацію)
  • Сільське господарство та розвиток села, зокрема системи виробництва на селі
  • Економічне співробітництво та розвиток приватного сектору, малого та середнього бізнесу

Нині розробляється нова Програма співробітництва на 2011 – 2014 рр..
Деталі на веб-сторінці: http://www.swiss-cooperation.admin.ch/ukraine/ (частково сторінка в процесі оновлення та розробки української версії).


Переглядів: 5263
Поширень: 0