В останній день листопада виконком міської ради прийняв рішення про встановлення муніципальної пільги по сплаті внеску до фонду «Соціально-економічного розвитку міста» за використання тимчасових конструкцій для господарських потреб (гаражів) для мешканців міста з невисоким рівнем доходів. Ініціатором запровадження такої пільги став Вінницький міський голова Володимир Гройсман.

Згідно рішення виконкому, отримати муніципальну пільгу у розмірі 50% від загального розміру внеску матимуть право мешканці, які отримують субсидію на комунальні послуги, мають оформлений на своє ім\'я гараж та є власником і безпосереднім користувачем автомобіля. Це нововведення розширить коло вінничан, які менше сплачуватимуть за гаражі.

Для оформлення пільги по сплаті внеску до фонду «Соціально-економічного розвитку міста» за користування гаражем мешканцям з невисоким рівнем доходів необхідно звернутись до управлінь праці та соціального захисту населення за місцем проживання, які будуть вести персоніфікований облік громадян, котрі мають право на муніципальну пільгу.

Для довідки:
З 2007 року на таку ж знижку в розмірі 50 % оплати за користування тимчасовими конструкціями (гаражами) мають право вдови померлих інвалідів війни, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС ІІ категорії, інваліди опорно-рухового апарату ІІІ групи, інваліди загального захворювання І і ІІ групи. Звільняються взагалі від сплати внеску інваліди війни та прирівняні до них особи. А пільга у розмірі 75% надається учасникам бойових дій та ліквідації аварії на ЧАЕС І категорії, інвалідам опорно-рухового апарату І і ІІ групи, інвалідам з дитинства І групи, особам, які здійснюють догляд за інвалідами з дитинства І групи.


Переглядів: 6631
Поширень: 0