Ті, хто найкраще прикрасить своє вікно, балкон, фасад будинку, магазинну вітрину – отримають від міської ради грошову премію у розмірі від 2 до 10 тисяч гривень.

Конкурс «Новорічний настрій» проходитиме у Вінниці з 29 грудня по 14 січня. Участь у ньому зможуть взяти як окремі мешканці обласного центру, так і бюджетні та приватні організації і установи.

У конкурсі буде вісім номінацій. Мешканці приватного сектору, які прикрасять свої будинки та подвір’я святковими вогнями та новорічною атрибутикою, будуть змагатись між собою в одній групі. В окрему номінацію виділені святково вбрані балкони, не залишаться без уваги і ті, хто прикрасить вікна у своїй квартирі. Переможці у цих номінаціях отримають по 2 тисячі гривень. У номінаціях «Кращий новорічний балкон» та «Краще новорічне вікно» буде визначено по два переможці.

Наступна номінація охоплює магазини. Бажаючим здобути у ній перемогу потрібно оригінально і яскраво прикрасити вітрину магазину. Ті, кого журі визнає кращим, отримають премію у розмірі 10 тисяч гривень. Стільки ж можуть виграти вінничани, які «вдихнуть» новорічне свято у прилеглі території. У цій номінації можна прикрашати кущі, дерева, ліхтарі, альтанки та інші об’єкти.
Зможуть позмагатись між собою і бюджетні установи. Для них виділені окремі номінації «Кращий заклад управління культури», «Кращий заклад управління освіти» та «Кращий заклад охорони здоров’я».

Для того, аби взяти участь у конкурсі «Новорічний настрій», необхідно до 26 грудня надіслати заявки та фотографії в електронному вигляді на адресу [email protected]. Зразок заяви розміщений на офіційному сайті Вінницької міської ради www.vmr.gov.ua , а всі надіслані фотографії будуть розміщені на сайті www.myvin.com.ua і їх зможуть побачити усі бажаючі вінничани.

«Журі буде звертати увагу на оригінальність та естетичний вигляд прикрашеного об’єкту, - розповідає начальник управління культури міської ради Ірина Френкель. – Не обов’язково потрібно прикрашати дороговартісними гірляндами та іграшками. Ми будемо враховувати і власну майстерність, коли люди використовуватимуть прикраси, виготовлені своїми руками».

Переможців конкурсу «Новорічний настрій» буде визначати журі. До його складу входять організатори конкурсу (представники управлінь міської ради). Також виявили бажання долучитись до визначення переможців і три відомі вінницькі журналісти: заступник редактора газети «33 канал» Роман Ковальський, веб-блогер Юрій Пархомчук, власний кореспондент інформагентства УНІАН у Вінницькій області Владислава Дмитришина.


Переглядів: 5007
Поширень: 0