Для організації навчальної діяльності учнів під час карантину Лабораторією інформаційних та комунікаційних технологій ФМГ№17 розроблені спеціальні педагогічні програмні засоби. Тепер, за умови наявності вдома комп\'ютера з підключенням до мережі Інтернет, школярі мають можливість користуватися матеріалами для навчання та самостійно перевіряти свої знання.

Для цього учням 5-11 класів необхідно зареєструватися у системах «Готуємося до уроків» (http://disted.edu.vn.ua) та «Перевірка знань» (http://test.edu.vn.ua). В розділах відповідного класу школярі можуть знайти навчальні матеріали з більшості предметів шкільної програми для самостійного вивчення та опрацювання. Крім того, учні мають можливість пройти тест та перевірити свої знання.

У разі виникнення питань, школярі мають змогу звернутися до авторів курсу через вбудований в систему Інтернет-форум. Також учням вінницьких загальноосвітніх шкіл пропонуються матеріали для поглибленого вивчення окремих предметів (наприклад, математично-природничого профілю), а також матеріали, які викладались в попередні роки навчання. Це дасть можливість повторити раніше вивчені матеріали та покращити свої знання.

Крім того, з 15 грудня вчителі фізико-математичної гімназії будуть проводити уроки в режимі он-лайн. З графіком занять можна ознайомитись на сайті http://disted.edu.vn.ua.


Переглядів: 3664
Поширень: 0