За попередніми даними вже 40 підприємств з різних міст країни виявили бажання приїхати до Вінниці. Реалізувати на ярмарку свій товар матимуть можливість і вінницькі виробники.

З ініціативою проведення у Вінниці ярмарку промислової групи товарів, де будуть представлені лише вітчизняні виробники, виступили представники департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради. Їх ідею підтримали вінницькі колеги із управління розвитку споживчого ринку та послуг та управління економіки та інвестицій і вже протягом наступного тижня на Вишенці працюватиме ярмарок промислової групи товарів.

«Сам ярмарок, який розгорнеться у Вінниці, є пересувним. У ньому можуть взяти участь винятково вітчизняні товаровиробники. Цього тижня ярмарок працює у Житомирі, наступним стане наше місто, - розповідає начальник управління розвитку споживчого ринку та послуг Вінницької міської ради Сергій Кудлаєнко. - Цей захід є гарною нагодою для вінницьких виробників не лише продати свій товар, а й познайомитись із колегами з інших міст та розшири свій ринок збуту. А вінничани, в свою чергу, зможуть здійснити покупку за ціною безпосереднього виробника».

На ярмарку буде продаватись одяг, хутро, взуття, а також усе, що знадобиться у домашньому господарстві. Підприємці, які працюють на території Вінницької області і мають бажання взяти участь у ярмарку, всю необхідну інформацію можуть отримати за телефоном 59-50-55.


Переглядів: 5294
Поширень: 0