В Україні з’явилася перша спеціалізована соціальна мережа для співвласників багатоквартирних будинків та їхніх об’єднань «ПроОСББ.інфо». Створення мережі ініціювала громадська організація «Демократичний Альянс» у рамках проекту «Онлайн ресурсний центр «Портал ОСББ» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Учасники мережі мають доступ до оперативної інформації з галузі ЖКГ, отримують консультації від найкращих експертів, проходять дистанційне навчання, обмінюються кращими практиками та історіями успіху, реалізовують спільні ініціативи.

Соціальна мережа «ПроОСББ.інфо» покликана стати платформою для комунікації та взаємодії співвласників багатоквартирних будинків з метою формування спільних інтересів, їх активного просування та захисту.

У «Демократичному Альянсі» зазначають, що мережа буде корисною для консультаційних центрів зі створення ОСББ, підрозділів житлово-комунального господарства місцевих органів влади, діючих об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та ініціативних груп, що бажають створити ОСББ у своєму будинку.

Адреса мережі: www.proosbb.info


Переглядів: 4808
Поширень: 0