Особливо це відчують підприємці, які раніше витрачали на укладання короткострокового договору із підприємством близько трьох місяців, а тепер на це у них буде йти максимум три дні. Про це директор КП «Вінницяоблводоканал» Василь Сиска повідомив 29 червня на черговому засіданні Ради підприємців при Вінницькому міському голові.

Питання про спрощення дозвільних процедур з надання послуг водоканалу підприємці піднімали на попередньому засіданні Ради. Тоді міський голова Володимир Гройсман звернувся до керівництва цього підприємства з пропозицією відпрацювати нову систему, яка дозволить значно скоротити час оформлення дозвільних документів.

В результаті роботи по оптимізації термінів виконання різних робіт відбулись наступні зміни: виготовлення технічних умов триватиме протягом 10 днів (раніше - 30 днів); обстеження об\'єкту - 2 дні (раніше 10); виготовлення проектно-кошторисної документації буде виконуватись протягом 10 днів (замість 30); прийом громадян буде здійснюватись щоденно (раніше - 2 дні на тиждень).

Усі ці терміни будуть зафіксовані в окремому наказі директора підприємства, а за дотримання виконавської дисципліни буде здійснюватись ретельний контроль. «Для того, аби щось змінити у роботі підприємства, і щоб це було зручно і людям, і працівникам установи, - потрібно приймати системні рішення, - говорить міський голова Володимир Гройсман. - Тому дуже добре, що на «Водоканалі» будуть запроваджені зміни в напрямку роботи із споживачами».


Переглядів: 4230
Поширень: 0