Вiдбулось засiдання ради ВОО ПП "Фронт Змiн", де була скрупульозно проаналiзована дiяльнiсть районних осередкiв партiї за квартал. Учасники ради прийняли план дiяльностi обласної територiальної органiзацiї ПП "Фронт Змiн" на друге пiврiччя 2011-го року.

- Ми щомісячно проводимо повний аналiз дiяльностi на мiсцях i кожного разу з’являються нові плани та перспективи у роботі, - зазначив Сергiй Кудлаєнко, голова ВОО ПП "Фронт Змiн". Тому, обласний керівник першим відзвітував перед присутніми – всіма головами районних осередків партії.

- Кредит довiри, який ми отримали на цих виборах, треба повернути! Лише це забезпечить виконання наших глобальних планiв на майбутнє. До парламентських виборiв наша партiя повинна змiцнiти i стати другою полiтичною силою в Українi! Завдяки активній роботі фракції у обласній раді ми активно відстоюємо питання так званої „реформи” закладів освіти та медицини. На останній сесії „фронтовики” виступили категорично проти підписання звернення до Верховної Ради, щодо дозволу приймати рішення про закриття сільських шкіл депутатами районної ради. Це наша принципова позиція, зазначив депутат обласної ради. Влада збирається в 2011 роцi скоротити видатки на освiту на 1,4 млрд. грн. Коли "Фронт Змiн" йшов на вибори, вiн обiцяв вiдстоювати право українцiв на освiту. Тому ми вирiшили вiдстоювати фiнансування тих програм, якi уряд збирається призупинити.

Вiнницькi "фронтовики" працюють на конкретний результат! Через громадськi приймальнi до них йде вал людських проблем, що потребують негайного вирiшення. У обласному центрі найближчим часом буде відкрито додатково дві громадські приймальні.


Переглядів: 2783
Поширень: 0