Керівник обласного осередку політичної партії Сергій Кудлаєнко відзвітував про те, що на сьогоднішній день вдалося зробити на рівні обласної та місцевих рад.

«Щоденно до громадських приймалень надходять сотні звернень від мешканців, зокрема, з питань правильного нарахування пенсій, земельних питань, захисту від незаконного звільнення тощо. Лише за останніх чотири місяці таких зареєстровано 1 685.

Намагаємось допомогти всім, використовуючи можливості не лише депутатські, але і професійні. Зокрема, депутати обласної ради на сесіях неодноразово підіймали болючі для мешканців Вінниччини питання про закриття шкіл та лікарень. Окрім цього, вдалося змусити народних обранців не приймати таке непопулярне рішення як дозволити розглядати районним радам питання про закриття навчальних закладів в селах. Без дозволу місцевої громади»- зазначив під час свого виступу Сергій Кудлаєнко.

Не менш напруженим для "Фронту змін" виявився і перший день жовтня. Широка партійна дискусія "фронтовиків" з чотирьох областей України - Вінницької, Житомирської, Рівненської та Хмельницької, - відбулась під час робочої наради у Житомирі. На прес-конференції у Житомирі 1 жовтня Арсеній Яценюк дав оцінку тим процесам, які відбуваються навколо провладної "Партії Регіонів". - Це не має нічого спільного з об’єднанням політичних сил, - наголосив лідер "Фронту Змін". - Ми бачимо намагання збудувати так звану нову політичну систему в Україні. Але згадайте - вона вже була декілька десятків років тому у Радянському Союзі. І зараз Президент та його оточення наполегливо пробують створити в нашій незалежній державі однопартійну систему. Ці спроби копіюють ті успішні, на їхню думку, варіанти передачі влади за схемою Путін-Медвєдев-Путін, які нині є у Російській Федерації. Але для такої "розпасовки" необхідно мати чотири умови: нафту, газ, Володимира Володимировича Путіна і російський народ. Жодної з цих чотирьох обставин в Україні нема і не буде. - Під час наради були проаналізовані наслідки роботи усіх чотирьох обласних організацій "Фронту Змін", ми, вінничани, - не з гірших, - резюмував Сергій Кудлаєнко, лідер вінницьких "фронтовиків". - Ми постійно ведемо предметний діалог між виборцями і нашими депутатами у місцевих радах, вирішуємо конкретні завдання, виконуємо угоди про політичну відповідальність. - Докладемо всіх сил, щоб переламати негативні тенденції, поліпшити життя людей.


Переглядів: 4187
Поширень: 0