На Вінниччині триває акція «Україна проти Януковича!»В ході прес-конференції він закликав приєднатися громадськість області до акції «Україна проти Януковича».

Журналістам та представникам п’ятнадцяти громадських організацій, які були присутні на зустрічі Сергій Кудлаєнко повідомив про те, що партія “Фронт Змін” закликає всіх, хто виступає проти політики чинного президента та його команди, поставити підпис під зверненням до Януковича. Першим свій підпис на такій листівці поставив лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк.

У Вінниці та районних центрах вже встановлені спеціальні намети, де кожен може висловити своє “проти” чинній українській владі. Лише у обласному центрі за три дні проведення акції вже зібрано 1600 підписів. На Вінниччині триває акція «Україна проти Януковича!»

„Це має бути перше дійсно народне волевиявлення. Це буде не просто політична боротьба двох-трьох політиків за владу. Це - боротьба мільйонів українців за своє майбутнє, за те, якою Україна буде завтра.” – наголосив Сергій Кудлаєнко. – Ми хочемо домогтися, щоб Президент виконував обіцянки і зміг відповісти за все те, що відбувається в країні”.

У наметах “Фронту Змін” та безпосередньо в офісах партійної організації кожен зможе підписатися під зверненням до президента, яке закінчується словами “Я голосую ПРОТИ Вас!”


Переглядів: 3724
Поширень: 0