Активісти, які стоять в палатках в районних центрах Вінниччини неодноразово отримували усні погрози з боку невідомих осіб. За словами голови обласного осередку ПП «Фронт Змін» Сергія Кудлаєнко, незважаючи на те, що люди, які обіцяли проблеми «фронтовикам» не представлялися, по всіх фактах головами районних осередків були надіслані відповідні заяви до правоохоронних органів.

Юридичний департамент «ФЗ» постійно роз’яснює і різноманітним контролюючим органам щодо законності розміщення палаток на територіях населених пунктів. Так, в Могилів-Подільському з активістів вимагали дозволи на встановлення малої архітектурної форми, до якої чомусь зарахували палатку. А Літинська районна газета відмовилася розміщувати інформаційний матеріал про акцію, мотивуючи це тим, що факти викладені в листівках ... не доведені. Відтак, їх можна вважати наклепом. Як стверджує у своєму листі-відповіді головний редактор Надія Мальченко, оскільки злочинним діям чинного президента не має документального підтвердження.

«Понад десять тисяч підписів лише на Вінниччині під листівкою «Я Проти Януковича» - це, на мою думку, найголовніший документ. Він і підтверджує реальне ставлення людей до чинної влади. Попри всі спроби перешкодити діяльності активістів, ми будемо відстоювати інтереси пересічних українців, на яких просто перестали звертати увагу», переконаний Сергій Кудлаєнко.
 


Переглядів: 3078
Поширень: 0