Фракція Партії регіонів у Вінницькій обласній раді 23 грудня перед початком чергової сесії облради виключила зі свого складу депутата Юрія Яремчука за поведінку, що ганьбить партію.

Голова фракції Тетяна Антонець пояснила журналістам, що в колег по фракції до Юрія Яремчука були претензії стосовно його поведінки:

- Ми неодноразово його попереджали про можливі наслідки. Однак вважали, що стосунки депутата з «Вінницягаз» – його особисті справи. Але вони перестали бути особистими, коли звернення від компанії почали надходити на адресу голови фракції та голови обласної ради.

Нагадаємо, нещодавно на прес-конференції голова правління ВАТ «Вінницягаз» Ігор Марчак, розповідаючи про крадіжки газу, повідомив журналістам, що серед боржників є й депутат обласної ради від Партії Регіонів Юрій Яремчук, який заборгував газовикам 6800 гривень, але не збирається з ними розраховуватись.

- Пан Яремчук два роки не сплачує за спожитий газ, приписи ігнорує, працівників до приладів обліку не допускає, - скаржився Ігор Марчак.

Коментуючи даний факт, голова облради Сергій Татусяк, який також є членом фракції Партії Регіонів, заявив, що „попередньо неодноразово була принципова розмова з цим депутатом, але він не дослухався до порад. Ми вважаємо, що депутат від Партії Регіонів має бути взірцем, а не навпаки”.

Сам Юрій Яремчук вважає, що його виключення з фракції ініційовано головою обласної ради. «Моє виключення ініціював Татусяк та його «молода команда». Тому що Татусяк боїться сильних людей. І так він діє останні 10 років, впродовж яких перебуває у владі», – заявив Юрій Яремчук.

До речі, на попередній сесії обласної ради заяву щодо утисків опозиційного лідера Юлії Тимошенко підтримав один „регіонал”. Чи не Яремчук це був? І чи відріжуть йому газовики газ, - ці питання наразі залишаються без відповіді.


Переглядів: 4138
Поширень: 0