Вже сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що виборча кампанія до Верховної Ради почалася. Тим чи іншим способом, майбутні кандидати - мажоритарники проявляють активність на округах. І тут в роботу включаються не тільки ресурси, а й робота політтехнологів.

На сьогоднішній день, одним з найбільш креативних політиків у плані піару, активності в ЗМІ, застосуванні нестандартних ходів в агітації, потужному використанні соціальних мереж і залученні уваги електорату безсумнівно є позафракційний депутат Верховної Ради - Олег Ляшко. Він не тільки буде балотуватися, як депутат - мажоритарник, а ще й поведе до парламенту Радикальну Партію.

Більшість експертів однозначно вважають, що Олег Ляшко буде обраний до ВР по одному з округів. Що стосується партії - прогнозувати складно. Нещодавно з приводу шансів Радикальної Партії висловився і скандально відомий охоронець Леоніда Кучми - Микола Мельниченко.

На своєму сайті він заявив, що Олега Ляшка можуть посадити до в\'язниці слідом за Тимошенко і Луценко. Так як влада серйозно побоюється результатів, які може набрати партія Ляшка.

Як нам стало відомо, буквально днями креативний депутат відзначився ще одним неординарним рішенням. Вінницька обласна організацію Радикальної Партії очолила Ганна Філонова - 29 років.

В автобіографії скромно зазначено вид діяльності Ганни - приватний підприємець.

Цю новину вже активно обговорюють у Вінницькій області, де Олег Ляшко проявляє неабияку активність. У першу чергу впадає в очі явно модельна зовнішність голови вінницької партії. І деякі вінницькі політологи стверджують, що це безсумнівно правильне рішення. Так як прецендентів призначення молодої, симпатичної жінки головою партій ще не було. І цей хід Ляшка, миттєво приверне інтерес і увагу до Радикальної Партії, виділить її з безлічі одноманітних партій і однозначно розширить електоральну привабливість нової політичної сили.


Переглядів: 3605
Поширень: 0