Переможці конкурсу "Помічник депутата" проходять тренінгові навчання

Наприкінці травня було підведено підсумки конкурсу „Помічник депутата”, який започаткував депутат обласної ради, голова «Фронту Змін» Вінниччини Сергій Кудлаєнко. Із 42 –х бажаючих зробити перший крок до великої політики, стати помічниками депутатів, було відібрано 18 кандидатів для майбутньої роботи в органах державної влади і органах місцевого самоврядування.

- До нас звернулось 8 юристів, 17 економістів, 4 педагога, один лікар, один журналіст-історик, 3 документознавця, 4 інженера. Серед них ми обрали 18 осіб. Проте, це не означає, що ці молоді люди вже отримали посвідчення помічника депутата. Свою компетентність вони ще повинні будуть довести на практиці, - констатував Сергій Кудлаєнко.

Переможці конкурсу "Помічник депутата" проходять тренінгові навчання

Аби допомогти молодим людям стати більш впевненими у собі та зрозуміти, які якості повинен мати майбутній громадський діяч, для переможців було організовано тренінг. На ньому досвідчені фахівці пояснювали, як потрібно себе поводити із людьми, яким чином встановлювати контакт, та вміти вислухати будь-якого співрозмовника, як відповідати на телефонні дзвінки та оформлювати документацію. Та ще багато іншої корисної інформації було надано на тренінгу. Присутні залишилися у захваті від семінару. Адже, зібралися ті, хто справді хоче отримувати нові знання, які можна буде вдало застосувати в майбутньому.

- На сьогоднішній день в мене лише по Вінниці працює 5 громадський приймалень, - розповідає Сергій Кудлаєнко, - хотілося б, щоб ці молоді люди незабаром змогли виступати нашими представниками на прийомах громадян та зустрічах із людьми. Незабаром, кожен з них працюватиме з конкретним депутатом від „Фронту Змін”. Наступним етапом їхньої кар’єри я бачу вже депутатську діяльність. Наразі всіх переможців конкурсу «Помічник депутата» ми запрошуємо на громадські заходи та зустрічі. Шанс реалізувати себе через конкретні справи залишається у кожного.



Переглядів: 6377
Поширень: 0