Круглий стіл „Роль громадських організацій у захисті конституційних прав громадян”, провели депутати від „Фронту Змін”.

Сергій Кудлаєнко, Фронт Змін

На пропозицію обговорити ситуацію, яка на сьогодні склалася навколо головного документу країни відгукнулися представники громадських об’єднань які захищають права ветеранів великої вітчизняної війни, чорнобильців, афганців, дітей війни. Розмова вийшла досить напруженою. Люди жалілися на неуважність до них з боку державних органів влади, розповідали про чисельні судові процеси, по відстоюванню їхніх інтересів та неможливості отримати пільги і соціальне забезпечення. Хоча, це визначено для них законодавчими актами.

представники громадських об’єднань які захищають права ветеранів великої вітчизняної війни, чорнобильців, афганців, дітей війни

- На сьогодні Україна має цілком адекватну Конституцію. І ніякі зміни до неї вносити не потрібно. Головне, щоб громадські об’єднання знали – вони можуть впливати на державні органи влади, відстоюючи свої права. Якщо в цьому є необхідність, ми готові надавати юридичну допомогу та відповідні консультації. Я готовий передавати та озвучувати звернення до обласної ради, організовувати зустрічі із депутатами Верховної Ради, аби наша співпраця була конструктивною. А робота громадських організацій дієвою, зазначив підсумовуючи зустріч голова обласного осередку „Фронту Змін” Сергій Кудлаєнко.
 



Переглядів: 7017
Поширень: 0