Вона відвідала одне із найпотужніших підприємств-переробників плодів та ягід в Україні «Агранафрут». Саме це підприємство працює за європейськими стандартами та наближено до тих стандартів, до яких прагне у своїх гаслах політична сила «Україна – Вперед!». Тут середня заробітна плата робітника становить 5000 гривень, колективу гарантовано надається соціальний пакет, у який входять і матеріальна допомога, і безпроцентна позика, і безкоштовне харчування на робочому місці.

Наталя Королевська у ВІнниці

Працівники успішного підприємства «Аграна» перед депутатом все ж поставили проблемні питання. А це - найскоріше вирішення земельного питання, що гальмує процес інвестування у виробництво, та повернення ПДВ.

В свою чергу Наталя Королевська зазначила:

- В Україні таких підприємств має бути більше. Всі вони мають отримати державну підтримку. До цього і прагне наша політична сила. Ми маємо створити щонайменше 300 тисяч робочих місць в аграрному секторі і спрямовувати інвестиції у розвиток сільського господарства. Сьогодні важливо захистити наш сільськогосподарський ринок, захистити аграріїв. А це можливо лише після того, коли запрацюють адекватні державні програми. Ми, політики нової формації, знаємо і розробили ці механізми.

Наталя Королевська у Вінниці

Під час свого візиту народний депутат Наталія Королевська відкрила «народну приймальню» та офіс «України-Вперед!». А також біля літнього театру в Центральному парку представила претендентів-вінничан «Народного списку».



Переглядів: 5434
Поширень: 0