Цього літнього вечора міський стадіон Ямполя збере бажаючих висловити свою повагу відомому та впливомову вінничанину Олексію Порошенку.

"Час Вінниччини настав! Я прийняв рішення йти в депутати Верховної Ради Україні. В цьому намірі мене підтримало близько п\'ятидесяти тисяч подолян з Могилів-Подільського, Ямпільського, Крижопільського, Піщанського та Чечельницького районів. Ця велика довіра вселяє оптимізм і віру. Перемога буде за нами!", - сказав Олексій Порошенко.

Підтримати свого батька завітає Міністр економічного розвитку і торгівлі України, український меценат Петро Порошенко, а заспіває для усіх, хто прийде на свято, народна артистка України Оксана Білозір.

Під час концертної програми розважитеме своїми запальними хітами група «ТІК». Свої таланти продемонструють і майбутні зірки української естади та народні колективи Поділля.

Не обійдеться вечір без конкурсів, подарунків та гумору, адже ведучими свята будуть не хто інший, як команда КВК «Вінницькі перці».

Завершиться ж святкове дійство феєрверком.

Тож запрошуємо усіх охочих приєднатись до свята, яке відбудеться 7 серпня 2012 року у м.Ямпіль о 17:30 на ямпільському районному стадіоні.

УВАГА! Журналісти, які бажають відвідати свято прохання акредитуватись до кінця дня 3 серпня за телефоном (097) 295-63-61 (Влада)



Переглядів: 4684
Поширень: 0