Близько 10 тисяч ямпільчан бурхливими оплесками з відкритим серцем та душею вітали свого обранця та команду вінничан, які протягом десятка років довели, що здатні змінити життя на краще не лише вінничанам, а й життя всього українського народу.

Урочисту частину «Народного Віче», розпочав виступ Петра Порошенка, який вкотре підкреслив, що завжди підтримував і буде підтримувати вінничан – чесних і порядних людей, і буде робити все, щоб їм жилося краще – «щоб тут створювались робочі місця, щоб тут були найвищі врожаї, щоб тут були найвищі заробітні плати, щоб стандарти життя на селі дорівнювали найкращим стандартам життя в місті, бо наші вінничани цього заслуговують. Я вважаю, що найкраще це зможе зробити Олексій Іванович Порошенко – людина з досвідом, людина, яка за усе своє життя побудувала дуже багато корисних речей і зберегла унікальне і дуже важливе почуття – любов і відповідальність до людей».

«Саме люди з багатим життєвим досвідом здатні відродити та любити Україну. Цими якостями наділені Олексій Порошенко, Олександр Домбровський, Григорій Заболотний. Я переконаний, що люди це знають, в це вірять», - сказав Петро Порошенко.

Петро Порошенко переконаний - життя можна покращити за рік. «Завдання полягає в тому, щоб кожен наступний рік, кожен громадянин, кожен українець міг сказати – я сьогодні живу краще, ніж учора. Не потрібно намагатись купити людей якимись хабарями – людям потрібно створити умови для того, щоб в них було гідне життя. Для цього потрібна наполеглива, професійна та якісна праця, праця на рівні державного керівництва», - сказав Петро Порошенко.

Представником вінничан є екс-голова Вінницької обласної ради, депутат облради Григорій Заболотний, який переконаний, що для команди Вінниччини у новому парламенті великою відповідальністю є те, що треба відповідати не лише за себе, а й за державу. «Олексій Іванович Порошенко сильна й відповідальна людина. Він коли потрібно вчить нас, коли потрібно – сварить, як справжній батько. Сьогодні в мене немає в житті рідного батька – він пішов у вічність, але, я вважаю, що в мене є другий батько – це людина від Бога, людина для людей – це Олексій Іванович Порошенко», - сказав Григорій Заболотний.

Для екс-губернатора Вінницької області Олександра Домбровського, який завітав у Ямполь підтримати висуванця від південної частини області, ідеалом щирої української людської души – є Олексій Іванович Порошенко. «Якщо такі люди будуть захищати віру, надію і любов в нашій державі – тоді Україна буде процвітаючою європейською країною для наших дітей і для наших онуків. Я сьогодні тут, тому що хотів сказати, що у Вінницькій області команда була, команда є і, я переконаний, що команда Вінниччини буде однією із найсильніших команд у нашій країні, яка буде захищати Ямпільський район, буде захищати Вінницю, державу і усіх тих, хто живе і працює на нашій рідній землі», - сказав Олександр Домбровський.

Представником потужної вінницької команди є і Олексій Петрович Порошенко, син Петра Порошенка, який закликав усіх забезпечити гідні та чесні вибори, щоб Україна розвивалась, як справедлива держава, в якій би панував добробут. «Чесність виборів є надзвичайно важливим кроком на цьому шляху. Давайте не змарнуємо свого майбутнього, давайте голосувати серцем», - закликав Олексій Порошенко.

На Вінниччині за підтримки Олексія Івановича збудовано та відроджено не один храм і саме у цей день висловити слова вдячності та підтримку завітав й отець Вячеслав, настоятель Свято-Миколаївського храму с.Заболотного Крижопільського району. «Наш храм не єдиний збудований за підтримки Олексія Івановича Порошенка. Тому Блаженіший Митрополит Київський і всієї України Володимир за понесені труди нагородив Олексія Івановича орденом преподобного Нестора Літописця – це дуже велика церковна нагорода. Олексій Іванович – людина слова, яка завжди виконує сказане», - сказав о.Вячеслав та благословив його на усі добрі починання.

 

Олексій Порошенко подякував усім, хто висловив йому свою підтримку. «Для мене велика честь і велика відповідальність бути представником від цілого вінницького краю. Майже 50 тисяч людей дали свої підписи для того, щоб я йшов до Верховної Ради і сьогодні я підтримую цей вибір й балотуватимусь у депутати Верховної Ради. Ви бачите, що я не один – зі мною йде активна й професійна команда, яка зможе змінити на краще життя в країні. Час Вінниччини настав! Перемога буде за нами!», - сказав Олексій Порошенко.

По завершенні урочистої частини, яку лише умовно можна було назвати урочистою, тому що ведучими свята були неперевершені «Вінницькі перці», для усіх заспівала народна артистка України Оксана Білозір.

Під час свята відбулось нагородження юних спортсменів, які своїми досягненнями прославили рідний край, відбувся виступ народного колективу «Гармонія» та дитячого колективу зірок Поділля.

Окрему програму підготувала й команда КВК «Вінницькі перці», які своїми жартами «зривали» шквали посмішок та оплесків глядачів.

Продовжив програму вечора вже «розігрітих» позитивом та гарним настроєм учасників дійства, гурт «ТІК».

Кульмінацією свята став вибух феєрверка, який своєю красою на декілька хвилин заворожив усіх присутніх, після чого стадіон «вибухнув» радісними вигуками та аплодисментами.



Переглядів: 9608
Поширень: 0