Відповідне рішення було прийнято на засіданні ЦВК 14 серпня.

Петро Порошенко балотується в парламент в окрузі №12 у Вінницької області, який включає в себе лівобережну частину міста Вінниці та окремі населені пункти Вінницького району.

Олексій Порошенко зареєстрований кандидатом в окрузі №16 центром якого є м.Ямпіль та включає в себе м.Могилів-Подільський, Крижопільський, Могилів-Подільський, Піщанський, Чечельницький, Ямпільський райони Вінницької області.

Петро та Олексій Порошенки балотуються у парламент, як самовисуванці.

На думку голови Вінницької обласної державної адміністрації Миколи Джиги Держава потребує якомога більше таких людей, як Петро Порошенко, вклад якого лише у Вінницьку область значний. «Це дуже поважна людина, з ім\'ям якого у Вінницькій області дуже багато пов\'язано. В першу чергу - це промислові та сільськогосподарські об\'єкти, на яких працюють десятки тисяч вінничан, отримуючи гідну зарплату. Вклад Петра Олексійовича у розвиток Вінницької області складно переоцінити і, на мою думку, якщо б у владі було побільше таких людей - Україна була б однією з найбільш процвітаючих держав з найкращими показниками рівня життя», - вважає Джига.

Заступник мера Вінниці Валерій Коровій переконаний, що таких людей, які здатні брати на себе відповідальність за долі людей, у Верховний Раді має бути якомога більше.

«Петро Порошенко – як на мене, фахівець з великої літери у сфері фінансів, економіки, зовнішніх зв’язків, який завжди виконує, та реалізує те, що на перший погляд здається фантастичним та нереальним. За сприяння Порошенків створено не одне підприємство та не одне господарство на території області, які характеризуються, як бюджетоутворюючі для тих районів, де вони розташовані. На цих підприємствах працюють десятки тисяч людей, в яких рівень зарплат та соцзабезпечення найвищий в регіоні. Вишукуються черги людей бажаючих влаштуватись на роботу на підприємства, які належать Порошенкам - і ця можливість людям надається шляхом створення потужних підприємств, як, наприклад, нова фабрика РОШЕН, яка скоро буде запущена, будується молочний завод. Петро Олексійович – людина слова та відповідальності. Вважаю, що у Верховній Раді має бути якомога більше таких високласних фахівців та патріотів українського народу, які здатні не лише обіцяти, а й завжди виконувати обіцяне та брати відповідальність за долі людей, які з ними працюють», - сказав В.Коровій.

Заступник начальника управління освіти та науки Вінницької облдержадміністрації Андрій Лисак переконаний, що успішна економічна діяльність, яку демонструє Петро Порошенко - є запорукою стабільності.

«Якщо говорити про постать особистості Петра Порошенка, то на сьогоднішній день в Україні таких політиків зовсім не багато в яких би поєднувались такі риси, як харизма, відданість справи, професійність, людяність та відповідальність перед тими людьми, які йому довіряють. Результати, які вже отримала Вінниччина від того, що Петро Порошенко вже кілька каденцій обирався депутатом Верховної Ради саме по Вінницькій області, це і кондитерська фабрика корпорації РОШЕН, і агропідприємства - забезпечують економічну стабільність регіону. Щодо ставлення його до людей – хто б не звернувся, де б не виникали питання – ніхто не залишається поза увагою, завжди надається підтримка та допомога.

Наше місто сьогодні прикрашають і ігрові майданчики, які побудовані за сприяння Петра Порошенка, вершиною своєї позиції, яку він продемонстрував по відношенню до вінничан - є будівництво унікальної Набережної та фонтану РОШЕН. Ці об’єкти – є гордістю усіх жителів не лише міста Вінниці, а й усієї Вінницької області», - сказав А.Лисак.

Депутат Вінницької обласної ради, колишній голова Вінницької обласної державної адміністрації Олександр Домбровський вітає рішення Петра Порошенка здобувати підтримку людей саме у Вінниці, адже його внесок у розвиток міста є колосальним. «Переконаний, результати цієї роботи кожен вінничанин бачить неозброєним оком: це і створення нових робочих місць на сучасних потужних підприємствах, це і нові риси обличчя самої Вінниці – з найкращим у Європі річковим фонтаном, фантастично красивою набережною. Рішення Петра Олексійовича йти в парламент разом з командою професіоналів, яка показала, що хоче, вміє і може працювати на благо людей, зокрема, у Вінниці, я вітаю і щиро вірю в його перемогу, у те, що в новому парламенті побільшає людей, головне для яких – не політичні чвари, а бажання застосувати свої напрацювання, вміння і досвід для того, щоб Україна зайняла гідне місце на геополітичній та економічній карті світу. Мені надзвичайно приємно, що до Верховної Ради ми йдемо однією командою, з однією метою – працювати на українців і на вінничан», - сказав О.Домбровський.

Депутат Вінницької обласної ради, колишній голова Вінницької обласної ради Григорій Заболотний впевнений, що Петро та Олексій Порошенки – це люди з якими свідомі українці сьогодні пов’язують надії на відродження країни.

«Я щасливий тим, що йду у команді таких потужних особистостей та високопрофесійних фахівців як Петро Олесійович, Олексій Іванович, Олександр Домбровський до Верховної Ради. Це дійсно ті люди, які можуть позитивно вплинути на розвиток держави, люди, з якими пов’язують сподівання на економічний розквіт країни, люди, з якими йти у команді честь для кожного політика». – сказав Г.Заболотний.



Переглядів: 4293
Поширень: 0