Жителі Бершаді помітили цей вияв не доброзичливості до свого земляка та не приховували емоцій. Адже Григорія Заболотного пам’ятають тут як мудрого керівника для якого на першому місці завжди були люди, а потім все решта.

Зіпсований бігборд

«Усім людям не можеш подобатися, для всіх не будеш добрим. Але те що залили вже Заболотного це нечувано. Він працював головою районної адміністрації, і дбав про життя району. Я на майбутніх виборах голосуватиму за Заболотного. Бо думаю, що будучи у Верховній Раді його виборцям житиметься краще, - говорить місцевий житель Григорій Бевз ».

Григорій Бевз

Неподалік від одного із зіпсованих бігбордів знайшли пластикову пляшку, з якої швидше за все і брали речовину для псування бордів.

«Коли ми побачили, що бігборди залили невідомою речовиною, то відразу ж звернулися до міліції із заявою. Зараз ведуть розслідування. На мою думку Григорій Михайлович не заслуговує такого відношення із боку бершадців. Він багато чого зробив для людей які тут живуть, тому потрібно мати повагу до нього та до політичної реклами яку він проводить. Саме зараз люди мають показати свою підтримку, а не займатися брудною справою. Пляшку яку ми знайшли, особисто завезу на експертизу до міліції. Адже цікаво чим все ж таки облили , – сказав Петро Гоцуляк».

Петро Гоцуляк

Бершаці вважають, що так робити не можна, якщо хтось не задоволений роботою кандидата в народні депутати то потрібно це говорити відверто, а не поливати вночі фарбою чи будь-чим.



Переглядів: 5007
Поширень: 0