Хлопці які розносили агітаційні листівки

- Ми розносимо любу агітацію, яку нам пропонують, знали б, що тут якесь порушення, не взялися б за таке, – каже один з «агітаторів» Сергій. – Заробити таким чином мені запропонували біля наметів на площі перед Будинком офіцерів. Підійшла людина і пообіцяла заплатити по 100 гривень за розповсюдження по поштових скриньках 4 тисяч газет і листівок.

Агітаційні листівки

Сергій розповів, що «підключив» до заробітків ще 4-х своїх знайомих, разом вони мали рознести 20 тисяч «брудних» газет. Дещо плутаючись у свідченнях, хлопці кажуть, що друковану продукцію їм передали з буса по вулиці Максимовича. Ні номерів машини, ні телефонів чи інших координат «роботодавця» вони також не називають. Гроші, кажуть, їм заплатили наперед, накинувши ще сотню на пальне.

Можливо, з’ясувати істину вдасться правоохоронцям, яких повідомлено про правопорушення. Провокаційні листівки із явними ознаками «чорного піару» вінничани почали отримувати ще минулого тижня, а 23 жовтня Вінницю «закидали» наклепницькими газетами.

Нагадаємо, за день до того, 22 жовтня Валерій Коровій, керівник виборчого штабу кандидата в народні депутати України Олександра Домбровського, провів прес-конференцію, на якій попередив про вірогідні провокації в останній тиждень перед виборами з боку різних організацій, які ніби то піклуються про долю вінничан.

- Своєї позиції ми ніколи не змінимо, – коментує ситуацію Олександр Домбровський, – в парламенті ми захищатимемо інтереси своїх виборців, інтереси вінничан, і ніколи не зрадимо своїм принципам. Мабуть, саме це комусь не подобається. Зразки поліграфії на кшталт згаданої газети ще можуть з’явитися у поштових скриньках вінничан. Це провокація. Але я впевнений, що вінничан в оману нікому ввести не вдасться.



Переглядів: 4476
Поширень: 0