Лідер політичної партії «Україна – Вперед!» Наталя Королевська у ВінниціЛідер політичної партії «Україна – Вперед!» Наталя Королевська завітала до Вінниці 25 жовтня. Політик зустрілась із студентством і викладацьким складом двох університетів Вінниці: Вінницького соціально-економічного університету «Україна» і Вінницького державного педагогічного університету ім..М.Коцюбинського. А ввечері на місцевому телеканалі «Вінтера» презентувала передвиборчу програму «Нова економіка – нова країна».

У розмові зі журналістами Наталя Королевська зауважила, що молоде покоління українців готово брати участь у політиці, брати на себе відповідальність і впливати на ті процеси, які відбуваються у країні. Укотре лідерка нагадала, що 28 жовтня в українців є шанс змінити ситуацію, зробити так, щоб в Україні розпочались реальні зміни і відправити у відставку старих політиків.

- Суть нашої політичної програми – це не віртуальний макропоказник, а конкретні якісні зміни життя людей, - зазначила Наталя Королевська. – Вважаю, що середня заробітна плата в Україні має бути у 1000 євро, а пенсія - 500 євро. Це реально протягом п’яти років. Наша команда вважає, що країні варто переходити на довготривале економічне 5-річне планування. Метою програми «Нова економіка – нова країна» є зміна стандартів життя людей.

За словами Наталі Королевської, для того, щоб легалізувати українську економіку треба два роки, а за п’ять років – повністю змінити соціальні стандарти життя людей. Але замінити при цьому депутатський склад.

Ця кампанія, на думку Наталі Королевсьекої, досить брудна, оскільки видно, як влада застосовує адмінресурс.

- Нас блокували у Черкаській області, Миколаєві, Полтаві, частково у Криму, не давали виступати. Майже у кожній поїздці виникали такі моменти, - згадала Натяля Королевська. – Але ми готові захистити і боротись за кожен голос виборця, оскільки за рейтингами прихильність електорату до партії «Україна – Вперед!» перевищує бар’єр у 5%. Я вдячна усім, хто допомагає і підтримує нас, хто розуміє, що Україні потрібні зміни. Зараз наша задача чесно проконтролювати результати у день виборів.

При тому політик зауважила, що за будь-яких обставин і умов її партія не буде співпрацювати з «Партією регіонів» і комуністами. Для роботи у новій Верховній раді партія «Україна – вперед!» підготувала 25 законопроектів, які й намагатиметься реалізовувати. Це менше, ніж у конкурентів.

– У нашій країні більше законів, ніж у будь-якій іншій європе єйській. Справа не у їх кількості, а в якості їх виконання, - пояснила Наталя Королевська. – Головне, це те, хто буде ці закони виконувати. Наша мета відправити Миколу Азарова у відставку і сформувати нове правління, змінити судову систему і виконавчу владу, яка повністю корумпована.

Нагадаємо, що Вінниця для Наталі Королевської була першим містом з якого починалась передвиборча кампанія «України – Вперед!» і Вінниця завершує.



Переглядів: 4318
Поширень: 0