На місці події несли службу з охорони громадського порядку працівники спецпідрозділу «Беркут». Причиною конфлікту став факт появи двох невідомих у приміщенні окружної виборчої комісії під час відсутності світла.

Один з них розбив ліхтарик, яким освітлювали приміщення ОВК, вів себе зухвало, в приміщені зав’язалася потасовка. На вимогу працівників міліції припинити вчинення правопорушення вказані особи не відреагували.

На допомогу «беркутівцям» прибули працівники патрульно-постової служби. Одному з працівників міліції для припинення протиправних дій та злісної непокори під час затримання хуліганів довелося застосувати сльозогінний газ в коридорі, прилеглому до приміщення комісії. На місце події викликали слідчо-оперативну групу міліції. Правоохоронці затримали двох учасників конфлікту та доставили до Вінницького міського відділу міліції для встановлення осіб та з’ясування обставин інциденту.

Ними виявилися жителі міста Вінниці, 1976 та 1975 р.н. Наразі працівники міліції здійснюють перевірку для надання правової оцінки діям вказаних осіб, з’ясовуються усі обставини події для прийняття законного рішення. В результаті інциденту ніхто серйозно не постраждав.



Переглядів: 4124
Поширень: 0