Під час слухань уповноважений представник ОВК Юрій Ямпольський визнав позов, а також визнав порушення закону під час прийому документації з 20-ї години 28 жовтня по 9-ту годину 30 жовтня. Зокрема, він зазначив, що на сьогодні згідно з законом прийнято документацію тільки з 15-ти виборчих дільниць (на окрузі всього нараховується 110 дільниць). За словами представника ОВК, документація, яка сьогодні знаходиться у кімнаті № 306 у приміщенні Правобережної адміністрації (в тому числі і та, що має пошкоджений вигляд) приймалася із порушенням закону, тобто лише із зовнішньою перевіркою цілісності коробів. А цілісність самих пакунків, де є бюлетені невикористані та бюлетені, на яких проголосовано за того чи іншого кандидата, поки не перевірено. Тому пан Ямпольський погодився, що необхідно за позовом Домбровського перерахувати ці бюлетені.

Звісно, на це знадобиться певний час. Припускається, що це займе від 2-х днів до тижня. Але без проведення перерахунку голосів неможливо встановити реальну картину на 11-му виборчому окрузі.

Наразі судді знаходяться у нарадчій кімнаті для прийняття рішення. Прогнозується, що позов буде задоволено, оскільки щодо нього не було ніяких заперечень.

Цікаво, що представник іншого кандидата по 11-му окрузі, який виявив бажання виступити в суді від імені третьої особи, зазначив, що він представляє інтереси кандидата Соловейко. Це викликало у залі суду певне пожвавлення та навіть сміх. Коли суддя попросив уточнити, кого ж все таки виступаючий представляє – Солейко чи Соловейко, – представник від кандидата визнав помилку та виправився, зазначивши, що є уповноваженим від кандидата Солейко. Після цього суд відмовив йому у представленні інтересів пані Солейко.

Варто зазначити, що через годину цей же суддя слухатиме позов уже колишнього голови ОВК № 11 Сергія Сітарського до Домбровського, проте зміст позову поки не відомий.



Переглядів: 4258
Поширень: 0