- Мене вражає цинізм тих, хто стоїть за організацією цього скандалу, - коментує ситуацію, що склалася на ОВК, кандидат в депутати само висуванець Олександр Домбровський. -Давайте просто співставимо факти. Брудна кампанія напередодні виборів, спрямована проти мене. Призначення головою комісії Сергія Сітарського, який був до цього довіреною особою мого опонента. Його відмова нам у вимозі перерахунку голосів на низці дільниць, з якою ми звернулись відразу після дня голосування зранку 29 жовтня. Вслід за цим – затягування підрахунку голосів та незрозумілі події у приміщенні комісії, яке контролював цей же голова комісії. Все це один сценарій, організований одними людьми, для того, щоб будь-якою ціною вирвати перемогу або принаймні не визнати поразки. І тепер, коли я добився все-таки через суд перерахунку голосів, виявлені помилки при підрахунку голосів. І це лише підтверджує, що мої вимоги щодо перерахунку голосів мали підґрунтя».

Олександр Домбровський ще раз висловив своє здивування тим, що організатори цього скандалу ще й до того всього намагаються йому закинути звинувачення у фальшуванні голосів. «Я звертався і ще раз звертаюсь до лідерів об’єднаної опозиції з настійливим проханням сприяти прозорому і чесному визначенню результатів. Той скандал, до якого причетні представники місцевого штабу «Батьківщини» не прикрашає демократичні сили. Додам, що для мене особливо неприємно те, що все це відбувається в окрузі, де лідерами є два кандидати, які представляють демократичний табір! Ми повинні демонструвати зразок цивілізованого вирішення ситуації, і припинити всі ці спекуляції»

Нагадаємо, що 2 листопада рішення ЦВК голова 11-ої ОВК Сергій Сітарський відсторонений від виконання обов’язків за неналежну організацію роботи комісії і перевищення своїх повноважень. На виборчій дільниці на даний момент відбувається перерахунок голосів по дільницях, бюлетні і протоколи з яких були прийняті з порушення процедури.



Переглядів: 4559
Поширень: 0