Делегати конференції також обговорили підсумки парламентських виборів, як позитив відзначивши те, що на Вінниччині Об’єднана опозиція здобула найбільшу підтримку, набравши майже 45% голосів виборців.

Сергій Кудлаєнко подякував вінничанам за підтримку, а працівникам місцевих штабів – за самовіддану працю.

Сергій Кудлаєнко

- Спільна командна робота представників партій, що входять до Об’єднаної опозиції, показала, що ми можемо досягати поставлених цілей. Ми в черговий раз довели, що в кожному районі, кожному місті, кожному селі Вінницької області нам довіряють люди – це активні прибічники – справжні партріоти України, яким набрид політичний популізм. Вони хочуть елементарних змін на краще: гідну пенсію, нормальну роботу, доступну медицину та освіту, повагу від влади. Всі керівники районних осередків «Фронту Змін» підтримали макимальну співпрацю із нашими політичними партнерами. Адже кількість депутатів місцевих рад, що представляють партії Об’єднаної опозиції, дозволяє нам разом розв’язувати наболілі проблеми громад, - сказав Сергій Кудлаєнко.

Разом з тим, не могло не турбувати делегатів конференції те, що, маючи колосальну підтримку серед вінничан, Об’єднана опозиція не зуміла забезпечити проходження до парламенту жодного із місцевих партійних активістів.

Тим не менш, як запевнив Сергій Кудлаєнко, «Фронт Змін» на Вінниччині ні на крок не відступить від принципів своєї роботи, партійці й надалі докладатимуть усіх зусиль, аби вінничани відчували, що в країні є політики, депутати обласної, районних та місцевих рад, яким не чужі проблеми громад загалом і кожного мешканця області зокрема.



Переглядів: 3747
Поширень: 0