Своє перше інтерв’ю у сесійній залі парламенту телеканалу «Рада» дав народний депутат від вінницького 11-го виборчого округу Олександр Домбровський.

Він, зокрема, підтвердив, що не збирається вступати до жодної з парламентських фракцій.

- Мій позафракційний статус не заважатиме працювати конструктивно і відстоювати інтереси виборців. Ще будучи мером Вінниці, а потім головою Вінницької ОДА, я відстоював принцип – мінімум політики – максимум економіки. Цей принцип сповідуватиму і тепер. Наша команда, яка прийшла до парламенту, зосередить свої зусилля, перш за все, на роботі з реформування агропромислового комплексу, який є провідним для нашого краю і перспективним для всієї України, – сказав Олександр Домбровський.

Про свою позафракційність заявив також народний депутат від 12-го виборчого округу Петро Порошенко. Він наголосив, що з ним ніхто не вів перемовин про вступ до тієї чи іншої фракції, так само як і він не ініціював подібних перемовин.

Нагадаємо, розпочав урочисте засідання 12 грудня голова парламенту попереднього скликання Володимир Литвин, а текст присяги зачитав найстарший за віком народний депутат Юхим Звягільський. Після цього у залі засідання хор виконав «Молитву за Україну».



Переглядів: 3351
Поширень: 0