БЮТ збирає підписи на захист Лісопарку

Вінницький БЮТ вирішив збирати підписи проти знищення лісопарку... вже після того, коли керівники міста і області остаточно сказали, що вирубки дерев не буде.

Читайте матеріал від 8 березня: "У питанні Лісопарку поставлена крапка".

Іван Мовчан: «Якщо держава підтримала б створення міжрегіональної університетської клініки у нашому регіоні, то для нас це був би проривний проект. В нинішній ситуації мова йде лише про перспективу, і загострювати питання вважаю передчасним. Але щоб ситуація не обростала чутками і щоб на ній ніхто не спекулював, ми спільно з керівництвом міста і керівництвом університету створимо робочу групу по цьому проекту і напрацюємо рішення по всіх проблемних моментах та представимо їх на розсуд громади».

Володимир Гройсман: «Якщо проект знайде державну підтримку, ми спільно з ОДА підберемо і запропонуємо альтернативні варіанти її розміщення, щоб зберегти Лісопарк. Знищувати ліс, коли можна знайти інші території в місті чи районі, не розумно. І цього ні губернатор, ні я – не допустимо».

Чим пояснюється запізніла реакція Людмили Щербаківської та інших керівників місцевого "Батьківщини"? Незрозуміло. Можливо це спроба виправдати позицію свого однопартійця Наталії Солейко, яка ще минулого тижня активно говорила, що якщо мова йде про створення клініки, то з вирубкою дерев можна не рахуватись, як і з думкою громади, яка не розбирається у медичних проблемах?!



Переглядів: 3854
Поширень: 0