Нагадаємо, що в червні на центральному рівні було прийнято рішення про об`єднання двох політичних партій «Фронту змін» та «Батьківщини». У зв`язку з цим на червневій сесії облради прозвучала заява Сергія Кудлаєнка, керівника фракції ФЗ, про те,що всі дев’ять членів фракції не будуть вступати у «Батьківщину».

- Я зважив для себе все і прийняв непросте рішення не вступати у партію «Батьківщина». Для мене це інша партія, позиції якої не у всьому співпадають з моїми переконаннями і позицією «Фронту Змін». Українці теж розділяють ці дві політичні сили. Той, хто хотів голосувати за «Батьківщину», той голосував. А що робити сьогодні з тими, хто довірив представляти свої інтереси депутатам від «Фронту Змін»? Я вважаю, що не маю права зрадити цих людей! - наголосив Сергій Кудлаєнко. - Разом з колегами по фракції ми продовжимо свою роботу, як депутати обласної ради, не входячи до складу інших фракцій . А що стосується списку кандидатів в депутати Верховної Ради від «Батьківщини», то я особисто з нього вийду. Це буде чесним кроком з мого боку.

Вслід за цим Сергій Кудлаєнко 20 червня надіслав заяву у Центральну виборчу комісію України з проханням виключити його із списків кандидатів у народні депутати від «Батьківщини», де він значився під номером 81. Як стало відомо минулого тижня, ЦВК задовольнила його заяву.

- Я хочу бути послідовним і виконую те, що обіцяв. Я далі працюватиму на окрузі і найближчим часом буде традиційний мій звіт за результатами моєї роботи, як депутата обласної ради, - сказав Сергій Кудлаєнко.



Переглядів: 4128
Поширень: 0